Julemeny

Hjem / Meny / Julemeny
Jul

Julemeny 2025

All mat er tilberedt med lokale råvarer så langt det lar seg gjøre avhengig av sesong og tilgang.
​Alt er hjemmelaget. 

Juletallerken

Minste bestilling er til 10 personer.

Liten. kr. 365,-

2 ribbe, 1 hjemmelaget medisterkake, 1 pølsebit, surkål, rødkål, sennep, poteter, tyttebær og saus
A: sennep


Stor kr. 415,-

2 ribbe, 2 hjemmelaget medisterkaker, 2 pølsebiter, surkål, rødkål, sennep, poteter, tyttebær og saus
A: sennep


Xtra stor kr. 465,-

3 ribbebiter, 2 hjemmelagde medisterkaker, 2 pølsebiter, surkål, rødkål og sennep, poteter, tyttebær og saus
​A: sennep


Pinnekjøtt kr 525,-

Pinnekjøtt med bog, rotmos, poteter, tyttebær og sjysaus


Dessert

Riskrem kr 105,- 

Riskrem m/hjemmelaget rød saus av jordbær kr 105;
​A: fløte

Karamellpudding kr 115,- 

A: fløte

Multekrem kr 145,- 

A: fløte

Julebord buffet

Minste bestilling er til 10 personer.

Kald mat

– Gravlaks, sylte, kalkunbryst, ribberull, spekeskinke, sild og grov leverpostei A: sennep, fisk
– Sylteagurker, sylta rødbet, sylta rødløk, sennep saus, potetsalat, waldorfsalat, tyttebærsyltetøy, sennepssaus, rømme, hjemmebakt brød, og smør A: melk


Varm mat

– Ribbe, hjemmelagde medisterkaker, pølser, rødkål, surkål, poteter og saus
– Dessert: Riskrem med hjemmelaget rød saus

Kr. 595,- pr. person

Julelunsj buffet

Kalde retter

Et utvalg sild, eggerøre, spekeskinke, sylte, roastbiff, sennep, hjemmelaget remulade, rømme, sylteagurker, sylta rødbeter, potetsalat, rørt tyttebær, sala, hjemmebakt brød og smør.


Varm mat

Ribbe, hjemmelaget medisterkake og pølse

Kr. 320,- pr. person

Julesnitter

Kald ribbe med rødkål kr 55; pr stk


Sylte med sylta rødløk og sviske kr 55; pr stk


Gravlaks med sennepssaus kr 55; pr stk