Julemeny
Julemeny 2025
All mat er tilberedt med lokale råvarer så langt det lar seg gjøre avhengig av sesong og tilgang.
Alt er hjemmelaget.
Juletallerken
Minste bestilling er til 10 personer.
Liten. kr. 365,-
2 ribbe, 1 hjemmelaget medisterkake, 1 pølsebit, surkål, rødkål, sennep, poteter, tyttebær og saus
A: sennep
Stor kr. 415,-
2 ribbe, 2 hjemmelaget medisterkaker, 2 pølsebiter, surkål, rødkål, sennep, poteter, tyttebær og saus
A: sennep
Xtra stor kr. 465,-
3 ribbebiter, 2 hjemmelagde medisterkaker, 2 pølsebiter, surkål, rødkål og sennep, poteter, tyttebær og saus
A: sennep
Pinnekjøtt kr 525,-
Pinnekjøtt med bog, rotmos, poteter, tyttebær og sjysaus
Dessert
Riskrem kr 105,-
Riskrem m/hjemmelaget rød saus av jordbær kr 105;
A: fløte
Karamellpudding kr 115,-
A: fløte
Multekrem kr 145,-
A: fløte
Julebord buffet
Minste bestilling er til 10 personer.
Kald mat
– Gravlaks, sylte, kalkunbryst, ribberull, spekeskinke, sild og grov leverpostei A: sennep, fisk
– Sylteagurker, sylta rødbet, sylta rødløk, sennep saus, potetsalat, waldorfsalat, tyttebærsyltetøy, sennepssaus, rømme, hjemmebakt brød, og smør A: melk
Varm mat
– Ribbe, hjemmelagde medisterkaker, pølser, rødkål, surkål, poteter og saus
– Dessert: Riskrem med hjemmelaget rød saus
Kr. 595,- pr. person
Julelunsj buffet
Kalde retter
Et utvalg sild, eggerøre, spekeskinke, sylte, roastbiff, sennep, hjemmelaget remulade, rømme, sylteagurker, sylta rødbeter, potetsalat, rørt tyttebær, sala, hjemmebakt brød og smør.
Varm mat
Ribbe, hjemmelaget medisterkake og pølse
Kr. 320,- pr. person

