Selskapsmeny

Hjem / Meny / Selskapsmeny
Selskap

Mat for bryllup, jubileer og store feiringer

All mat er tilberedt med lokale råvarer så langt det lar seg gjøre avhengig av sesong og tilgang.
​Alt er hjemmelaget. Spis her eller ta med hjem!

Foretter

1.

Velhengt spekeskinke fra Tronfjell med asparges, pisket Røros rømme, friske urter og sylta krydderpærer på småsalat.

kr 195,- per pers.


2.

Stekte kamskjell med blomkålkrem, stekte biter av hjortepølse, friske urter og småsalat.

kr 189,- per pers.


3.

Lakserose av røkelaks fra Hansens Røkeri, med pepperrotkrem, sitron, urter og små salat.

kr 195,- per pers.


4.

Vegetar forrett: agurk ruller m/fetaost, soltørket tomat, urter og urteolje.

kr 165,- per pers.

Hovedretter

1.

Hjortefilet med pastinakk pure, kremet viltsaus, bakte rotgrønnsaker, rørt tyttebær syltetøy og små poteter fra Bjertnes og Hoel.

Kr 475,- per pers.


2.

Ovnsbakt kveite med bacon smør, ertepure, bakte cherry tomater i eplejuice og perle poteter. Kr 455; pr pers

Kr 455,- per pers.


3.

Helstekt indrefilet av okse, rødvins saus, bakte rot grønnsaker, friske urter, urtebakte små poteter fra Bjertnes og Hoel.  Kr 545; pr pers

Kr 545,- per pers.


4.

Rosa stekt andebryst med bakt løk, rødvin saus, asparges og selleri og potetmos

kr 475,- per pers.

Dessert

1.

Våre hjemmelagde hermetiserte pærer med krem og revet mørk sjokolade

kr 125,- pr pers


2.

Hjemmelaget hvit sjokolade og rømme mousse med sprøtt bakverk og bringebær coulis.

Kr 165,- pr pers

3.

Hjemmelaget sitron fromasj m/friske bær

kr 145,- pr pers

4.

Sjokolade mousse m/friske bringebær, bringebær coulis, og sprøtt bakverk

kr 149,- pr pers


4.

Gran Søndre dessert komposisjon:
Sjokolademoussekake, Creme Brulee og bringebær sorbet.

kr 195,- pr pers


Alle serveringer er beregnet til 1 servering, hovedrett kan gjerne serveres to ganger mot et tillegg på kr 95,- pr pers.

Kontakt oss

Bestill mat til ditt selskap

Bestill catering eller mat til ditt selskap hos Gran Søndre i dag! Send oss gjerne din bestillingsforespørsel på epost, så svarer vi så fort vi har mulighet.