SELSKAPSMENY
FORETTER
1
Gravlaks carpaccio med sennepssaus, ruccola, blemsterkapers og smilende egg.
Serveres med vår hjemmelagde sprø rugchips
2
Fylt ravioli med soppstuing, salviesmør og ristede hasselnøtter
3
Stekte kamskjell med blomkålkrem, friske urter og hjemmelaget rugchips
_______
Gravlaks carpaccio med sennepssaus, ruccola, blemsterkapers og smilende egg.
Serveres med vår hjemmelagde sprø rugchips
2
Fylt ravioli med soppstuing, salviesmør og ristede hasselnøtter
3
Stekte kamskjell med blomkålkrem, friske urter og hjemmelaget rugchips
_______
HOVEDRETTER
1
Langtidskokt lammeskank med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos
2
Hjortefilet m/pastinakkpure, viltsaus og rotgrønnsaker
3
Indrefilet av okse, med rotgrønnsaker, urtebakte småpoteter og kremet saus
4
Ovnsbakt torsk med baconsmør, brokkoli, gulrot, tomat og urtebakte småpoteter
_______
Langtidskokt lammeskank med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos
2
Hjortefilet m/pastinakkpure, viltsaus og rotgrønnsaker
3
Indrefilet av okse, med rotgrønnsaker, urtebakte småpoteter og kremet saus
4
Ovnsbakt torsk med baconsmør, brokkoli, gulrot, tomat og urtebakte småpoteter
_______
DESSERT
1
Hermetiserte pærer med krem og revet mørk sjokolade
2
Hermetiserte plommer og kanelkrem
3
Sjokolademousse m/sjokoladejord, bringbær coulis og friske bær
4
Creme catalan med smak av appelsin og kanel
_______
Hermetiserte pærer med krem og revet mørk sjokolade
2
Hermetiserte plommer og kanelkrem
3
Sjokolademousse m/sjokoladejord, bringbær coulis og friske bær
4
Creme catalan med smak av appelsin og kanel
_______
3 retters middag kr. 645,- pr. person
4 retters middag kr. 765,- pr. person
4 retters middag kr. 765,- pr. person